Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Laska usunęła konto, więc raczej już nic nie napisze!
Poszukajcie innej ofiary, dzięki której poczujecie się jeszcze bardziej zajebiści.
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
Poszukajcie innej ofiary, dzięki której poczujecie się jeszcze bardziej zajebiści.

Powiedz no giovi, kogo to obchodzi co zrobila z tym kontem? Zreszta jak mawia jasta. Raz tu weszla to tak latwo nie ucieknie. Szczegolnie, jak wroci tu jesienia na 80% Wtedy pojawi sie jako Jadzka czy Manka. Zreszta wycinam to z pyty.
Zgłoś wpis
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
zamiast placic 88zl za 5 kg paczki
wez zaladuj sie w samolot za 30zl i wezmiesz 2 walizki zarcia po 20kg
a i maz sie ucieszy

witamy w doroslym zyciu
a w norwegi jest ono surowe
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
fullcasco napisał:
zamiast placic 88zl za 5 kg paczki
wez zaladuj sie w samolot za 30zl i wezmiesz 2 walizki zarcia po 20kg
a i maz sie ucieszy

witamy w doroslym zyciu

W jakich liniach takie tanie ceny bagażu, czy może to już w cenie biletu?

www.ryanair.com/pl/warunki-dotyczace-pod...lations-tableoffees/

Wizir coś koło 100 pln za jeden bagaż.

No i jeszcze na i z lotniska trzeba dotrzec...
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Optymus_anihilacja napisał:
giovi2 napisał:

Powiedz no giovi, kogo to obchodzi co zrobila z tym kontem? Zreszta jak mawia jasta. Raz tu weszla to tak latwo nie ucieknie. Szczegolnie, jak wroci tu jesienia na 80% Wtedy pojawi sie jako Jadzka czy Manka. Zreszta wycinam to z pyty.

Nooo to ma sens, "mówić" do kogoś, kogo nie ma.
To czy ona wróci czy nie, to inna bajka.
Smutne jest to, że co poniektórzy dalej tu będą, nie zwracając uwagi, że w ten oto ciekawy sposób, mija miesiąc za miesiącem ich życia.
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
fullcasco napisał:

witamy w doroslym zyciu

No tak, bo w Polsce życie jest bardzo łatwe!
To czy będzie nam się żyło ciężko, czy wręcz przeciwnie, zależy od nas samych.
Norwegia funduje nam szansę dużo łatwiejszej egzystencji niż nasza ojczyzna, ale to my musimy potrafic ją wykorzystać.
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzymczak)
Wiking
Dajcie temu spokój ... usunęłam tamto konto, bo mialam dwa - jedno z facebooka, drugie ząłożone oddzielnie - nie potrzebowałam dwóch

Dzięki już wam za informacje i bzdetne zaczepki...

Życie nie jest ciekawe ani nigdzie ... chcąc mieć więcej trzeba się nieźle napracować, chyba że ma się wujka ministra czy ojca prezydenta, ewentualnie praca w show biznesie przynosi wiele profitów, w przeciwnym wypadku czasem trzeba sobie wypruć flaki

Poczytałam sobie o Barnevernet wczoraj i dzięki Wam za informację o tym chorym zjawisku w Norwegii, zapewne przemyślę przyjazd tam, bo nie mam zamiaru żyć w stresie i zastanawiać się, czy moje dziecko zostało zabrane sprzed szkoły, albo czy zaraz ktoś nie wpadnie i nie wyrwie mi dziecka w czasie obiadu.. A prawda jest taka, że ideologia wychowania dzieci przez Norwegów bardzo różni się od mojej - nie mówię o katowaniu dziecka, ale uważam, że kara cielesna za przewinienie jak strzałw dupsko czasem potrafi zdziałać cuda ... a z takim myśleniem pewnie odebraliby mi dziecko po tygodniu ;/
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
Optymus_anihilacja napisał:

Nooo to ma sens, "mówić" do kogoś, kogo nie ma.
To czy ona wróci czy nie, to inna bajka.
Smutne jest to, że co poniektórzy dalej tu będą, nie zwracając uwagi, że w ten oto ciekawy sposób, mija miesiąc za miesiącem ich życia.

Do kogos kogo nie ma? Rozumiem, ze mowisz o sobie, bo post byl skierowany do Ciebie.

Natomiast w kwestii"smutnego zycia" Rozumiem, ze znasz wszystkie przeslanki, jakie kieruja innymi -w tym mnie- i znasz kazdy detal ich zycia, ze z taka pewnoscia stawiasz kategoryczne tezy?

Gratuluje Ci pieknego i kreatywnego zycia( zapewne na mopie, idac twoim tokiem rozumowania)
Zgłoś wpis
15 Postów

(GabrielaSzymczak)
Wiking
ah ... i nie mam licencjatu z kulturoznastwa

Jestem inżynierem - jeszcze nie magistrem - inżynierii produkcji oraz technologii chemicznej

Tak w ramach wyjaśnienia ....

Wczoraj pisząc post o cebulakach chciałam dać Wam posmakować waszej własnej broni - oceniania po pozorach, nie znając osoby ... napisać komuś,że jest ćwokiem, albo wieśniakiem, albo nierobem jest tak łatwo, prawda? A kiedy ktoś wystosuje w waszym kierunku takie słowa zaczynacie się irytować i syczeć jeszcze bardziej jak w stadzie węży ... Przykre to trochę, bo pytając o paczkę do Norwegii zostałam nazwana Cipą, złą żoną, nie potrafiącą o męża ... tylko dlatego, że nie minęły 24h od jego wyjazdu, a ja chciałam mu pomóc na odległość jak mogę... Widać nikt się o was nie martwi i żal wam dupsko ścisnął, że nikt nie pyta o paczkę do Was .... istnieje cośtakiego, jak maść na ból dupy - polecam serdecznie.

Buziaczki-cebulaczki
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
GabrielaSzymczak napisał:
[quote]Dajcie temu spokój ... usunęłam tamto konto, bo mialam dwa - jedno z facebooka, drugie ząłożone oddzielnie - nie potrzebowałam dwóch

Dzięki już wam za informacje i bzdetne zaczepki...

Życie nie jest ciekawe ani nigdzie ... chcąc mieć więcej trzeba się nieźle napracować, chyba że ma się wujka ministra czy ojca prezydenta, ewentualnie praca w show biznesie przynosi wiele profitów, w przeciwnym wypadku czasem trzeba sobie wypruć flaki

Poczytałam sobie o Barnevernet wczoraj i dzięki Wam za informację o tym chorym zjawisku w Norwegii, zapewne przemyślę przyjazd tam, bo nie mam zamiaru żyć w stresie i zastanawiać się, czy moje dziecko zostało zabrane sprzed szkoły, albo czy zaraz ktoś nie wpadnie i nie wyrwie mi dziecka w czasie obiadu.. A prawda jest taka, że ideologia wychowania dzieci przez Norwegów bardzo różni się od mojej - nie mówię o katowaniu dziecka, ale uważam, że kara cielesna za przewinienie jak strzałw dupsko czasem potrafi zdziałać cuda ... a z takim myśleniem pewnie odebraliby mi dziecko po tygodniu ;/

Zastanawiam sie, czy strzal w twoj pysk moze zdzialac cuda? Byc moze przestaniesz bredzic i zajmiesz sie tym do czego sie najlepiej nadajesz czyli - praniem, sprzataniem i gotowaniem.

Abstrachujac od twojej glupoty - wez sobie do serca to co pisza o BV, bo gdy dziecko opowie w przedszkolu o "strzalach" od mamusi, to zostaniecie bezdzietna para.

Dla przypomnienia w twoim pieknym kraju, rowniez strzall jest nielegalny tępa cipo.

isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20101250842
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok